martes, 13 de enero de 2009

Escalada

Des de fa més o menys 6-7 mesos juntament amb en Xavi, vam començar a practicar al que s'ha convertit en una de les nostres aficions més importants, vam començar a provar el tacte de la roca, les sensacions de la verticalitat, vam començar a escalar i ja no em pogut parar.

Primeres escalades a Banyadores



















Aquest va ser el primer 6a que vam provar amb en Xavi, la veritat es que portavem dies que deiem de fer un petit sostre com aquest, i ens feia il.lusió, així que ens vam posar mans a l'obra.... tot i que vam fer una mica de trampeta ja que vam muntar la reunió per un altre via que hi havia al costat i que tenia la meteixa reunió i després la vam fer de segons.... Be per algu s'ha de començar.... També cal dir que uns mesos després hi vam tornar i la vem fer bastant millor....






Primeres escalades a Montserrat

Vam començar fent un 5è que la veritat es que ens va costar força, era la nostre primera vegada que ens alçavem a les vies de Montserrat i veniem de fer escalada a Banyadores que és bastant diferent... Vaig obrir el meu primer V+ de primer, i despres en varem fer un parell més.... posteriorment ja anavem una mica crescudets i vam dir amb en Xavi: "anem a provar de fer el 6è que hi ha una mica més enllà.....", la que vam liar!!!, ni de conya la vam poder fer i gairebe em de deixar material a la via i tot.... la veritat és que ara després d'uns mesos d'allò tenim ganes de tornar-hi per provar-les una altre vegada.





No hay comentarios: