domingo, 11 de enero de 2009

Fent Raftin i Kayak a la SEU d'URGELL amb en Jacob i l'Ester


Baixada pel canal de la Seu d'Urgell amb rafting i kayak. A principis d'agost vam anar a passar 4 dies amb en Jacob i l'Ester amb l'autocaravana a Andorra i a la Seu d'Urgell.
Un cap de setmana llarg de relax (ja que vam anar a Caldea, que per cert estava a petar, cada vegada val menys la pena anar-hi), i d'esport (sobretot pel 1c1 de basquet que vam fer en Jacob i jo en un dels molts playgounds que hi ha a Andorra, i per la pujada a l'estació de Pal corren des del camping on estàvem instal.lats, on cada minut que passava m'adonava que la llum del dia s'anava apagant i que cada instant que transcurria veia com hi havia menys gent a la carretera que et porta fins l'estació, fins adonar-me que estava més sol que la una en mig d'aquella semifoscor i aquella immensa muntanya, i a on la baixada es va fer tant fosca que no em va tocar cap altre remei que baixar "cagant llets" anava a menys de 4minuts el kilometre per arribar al camping el més aviat possible. I d'esports d'aventura (rafting i kayak, que per cert vaya dos cracks en Jacob i l'Ester!, com reman!, vaya màquines!, quin far de donar voltes sobre si mateixos....jejejeje, no és broma ho van fer molt bé).
Vam seguir els partits d'Espanya i EEUU de la fase prèvia de les Olimpiades en un pizza hut, menys mal que després a la final es van treure l'espineta clavada i els van plantar cara. I també vam estar en un bareto seguint les proesses, una vegada més del més gran jugador de tennis espanyol de tots els temps i el millor d'aquest any, la medalla d'or d'en Rafita Nadal.
Anècdota del viatge. N'hi ha dues, una es la facilitat de'n Jacob en certes habilitats al bosc de nit, junt els rius....ells ja m'entendran.... jejejeje i després una desagradable que quan vam tornar tant a en Jacob com a l'Ester se'ls va endur el cotxe la grua a Badalona (i es que la punyetera grua no para i a la que pot fotre cuartos....).

PD: Ester ja ser que hi ha aluna falta d'ortografia, sobretot en els accents, però es que anava per feina....i que de ben segur que m'ho retrauràs, al igual que la Gemma també em machacarà amb el temita.... però no tothom som tant perfeccionistes com vosaltres..... A per cert una pregunteta: "Qui va guanyar al final al cranium, els homes o les perfeccionistes dones?", bé deixo la pregunta sense resposta, els que hi erem ja sabem quin va ser el resultat aplastant...jejeje






No hay comentarios: